0 800 308 220

Безкоштовно з мобільних та стаціонарних

Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт)

Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт)

Під замовлення
Рейтинг:
Під замовлення 92.27

Цена:

92.27 грн.


  • Виробник: АСКО-УКРЕМ
  • Код товару: 54768-07
  • Артикул: A0060010144

До уваги покупців:
Звертаємо Вашу увагу на те, що купити "Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт)" самовивозом можна як на нашому складі видачі товару, так і в будь-якому відділенні Нової Пошти по всій Україні: Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк , Ужгород, Житомир, Херсон, Миколаїв, Кропивницький, Полтава, Суми та в інших населених пунктах України.
Ціни на замовлення уточнюйте у менеджера

Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт) призначений для окінцювання багатожильних проводів методом опресування, з подальшою фіксацією у гвинтових затискачах.
Оформити замовлення та придбати Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт), а також інші вироби торгової марки «АСКО» можна на нашому сайті sek.com.ua.
Десятирічний досвід роботи компанії «Столична ЕнергоКомпанія» на ринку електротехнічної продукції гарантує низьку ціну, якість продукції та надійність поставок.

Интернет магазин садовых светильников sek.com.ua предоставляет для Вас возможность купить перфорированные лотки по самым выгодным ценам. Наконечник трубчастий в ізоляції НТ 6,0-12 (упак 100шт) и распределительная коробка купить можно по ценам производителя с доставкой заказа в Каменец-Подольский и по другим уголкам Украины. В ассортименте также есть переноска электрическая, цена будет доступна каждому. Если Вы хотите купить провод прппм - добавьте товар в корзину и укажите удобный метод доставки и оплаты. Напоминаем, что для постоянных клиентов работают выгодные скидки, а стоимость счетчика на свет будет доступной. Но на этом предложения не заканчиваются: в онлайн магазине SEK имеется в наличии светодиодная подсветка и прочие электротехнические комплектующие.
Характеристики
Довжина
11,9мм
Колір
жовтий
Перетин
6мм²
Матеріал
мідь/ПВХ

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!


Я прочитав Оферта і згоден з вимогами
Смотрите также